Η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων email αποτελεί συχνό τρόπο ανταλλαγής πληροφοριών στην καθημερινότητα μας. Η χρήση των emails είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να στείλουμε και να λάβουμε αρχεία, έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μια εύχρηστη εφαρμογή.

Όλοι μας χρησιμοποιούμε κάποια εφαρμογή για την αποστολή email, αυτή μπορεί να είναι μια εφαρμογή που έχουμε στην επιφάνεια εργασίας μας ή webmail. Το webmail είναι πιο εύχρηστο καθώς μπορούμε να ελέγχουμε τα email μας από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Παρακάτω θα αναλύσουμε δύο από τις εφαρμογές webmail που σας παρέχει το innoview.gr.

Horde
Η εταιρεία Horde είναι μια κοινότητα ανάπτυξης λογισμικού ανοιχτού κώδικα που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία αμέτρητων εφαρμογών και συστημάτων λογισμικού. Μια ομάδα είναι αυτή που αναπτύσσει εργαλεία με PHP που είναι πολύτιμα για τις μικρές επιχειρήσεις μέχρι το επίπεδο των μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Εστιάζοντας σε εργαλεία για επιχειρήσεις δημιούργησαν μια αρκετά δημοφιλή webmail εφαρμογή καθώς και μια σουίτα συμπληρωματικών widget που κάνουν τα πάντα, από τη διαχείριση των ημερολογίων, των σημειώσεων και των διευθύνσεων στο τυπικό φιλτράρισμα, την επισήμανση μηνυμάτων και τη λειτουργία αναζήτησης.

RoundCube
Το RoundCube μπορεί να θεωρηθεί μια από τις κορυφαίες εφαρμογές webmail. Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός χρηστών χρησιμοποιούν το RoundCube ως την κύρια εφαρμογή για για την αποστολή και λήψη των email τους. Το RoundCube δεν έχει τόσες πρόσθετες λειτουργίες όπως το Horde αλλά είναι πολύ εύκολη η χρήση του. Παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης, επισύμανση email ως σημαντικό, οργάνωση των email κάνοντας έτσι εξαιρετικά απλή τη χρήση και τη διαχείριση των εισερχομένων (και των εξερχόμενων) email.

Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία φιλοξενίας email μέσα από το innoview.gr !