Η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων (data protection) είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για κάθε άνθρωπο αλλά και στον κλάδο των επιχειρήσεων. Έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί για τις υποδομές πληροφορικής στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα αποτελέσματα αυτών είναι ενδιαφέροντα.

Για να πραγματοποιηθεί μια έρευνα πραγματοποιούνται κάποιες ερωτήσεις και έτσι παίρνουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε για να βγάλουμε συμπέρασμα. Μια απο τις ερωτήσεις, που έχει ειπωθεί σε μια τέτοια έρευνα είναι να καταγραφούν οι βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζονται σχετικά με την προστασία δεδομένων. Δείτε παρακάτω κάποιες.

  Διαχείριση όγκου αποθήκευσης
Οι πληροφορίες που συλλέγει μια επιχείρηση μπορούν να της προσδώσουν τεράστια αξία. Έτσι η διαχείρηση του όγκου αποθήκευσης αποτελεί βασική πρόκληση για το τμήμα διαχείρισης συστημάτων της.

  Μείωση backup/ recovery
Στόχος είναι να κάνουμε backup ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε στη συνέχεια και recovery, αν χρειαστεί. Αυτό που πρέπει να ελέγθεί είναι, πως θα μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο που χρειάζεται για να πραγματοποιηθούν αυτές οι ενέργειες.

  Διαχείριση backup
Εφόσον γίνει το backup θα πρέπει εκτός απο τη μείωση στο χρόνο δημιουργίας του να γίνει και σωστή διαχείριση ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί επαναφορά να είναι εύκολο.

  Διαχείριση κόστους
Πολύ σημαντικός παράγοντας στις επιχειρήσεις είναι και το κόστος. Θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλό αλλά εξίσου ποιοτικό.

Σχεδόν κάθε επιχείρηση έχει μια ιστοσελίδα ή ένα eshop για την προβολή της ή για ηλεκτρονικές αγορές. Έχετε σκεφτεί ποτέ που αποθηκεύεται κωδικούς σας; Πόσο προστατευμένα είναι τα δεδομένα και τα αρχεία σας; Το innoview.gr σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες hosting στους πιο αξιόπιστους και νέας τεχνολογίας servers σε εξειδικευμένα datacenters στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξασφαλίζοντας την καλύτερη απόδοση ταχύτητας - ασφάλειας.

Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία hosting μέσα από το innoview.gr!