Sms marketing
Το marketing αποτελεί βασικό κομμάτι της προώθησης της επιχείρησης σας. Ένας φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης είναι τα μηνύματα sms. Για να είναι αποδοτική η διαφήμιση μέσω των sms και να φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε θα πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες.

Αρχικά να προσδιορίσουμε τι είναι το sms marketing. Το sms marketing έχει ως σκοπό την προώθηση της επιχείρησης σας με τη βοήθεια της μαζικής αποστολής μηνυμάτων sms. Η συγκεκριμένη αποστολή μαζικών μηνυμάρων sms γίνεται μέσω μιας εφαρμογής. Το innoview.gr σας παρέχει την εύχρηστη και απλή εφαρμογή του inSMS, με την οποία μπορείτε να δημιουργείσετε τη δική σας sms καμπάνια.

  Χρησιμοποιείστε σήμερα το inSMS για τη δική σας sms καμπάνια.  

Παρακάτω θα δούμε κάποιες συμβουλές για την σωστή και αποτελεσματική χρήση της μαζικής αποστολής μηνυμάτων sms.

  Επικοινωνία
Η επικοινωνία με τους πελάτες θα πρέπει να είναι συνετή και όχι να βομβαρδίζονται απο μηνύματα sms. Αν συμβεί κάτι τέτοιο αυτό θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

  Παραλήπτες
Οι παραλήπτες των μηνυμάτων θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί να λαμβάνουν διαφημιστικά μηνύματα sms από εσάς. Μην χρησιμοποιείται έτοιμες λίστες που μπορεί να βρείτε στο internet ή αγοράζοντας λίστες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη δυσαρέσκεια όσων τα λαμβάνουν καθώς και αρνητική διαφήμιση.

  Χρονική στιγμή αποστολής
Σύμφωνα με έρευνες φαίνεται ότι η ώρα που γίνεται η αποστολή των μηνυμάτων επηρεάζει την αποδοτικότητα τους. Επιλέξτε μέρες και ώρες που πιστεύετε ότι πιθανότατα να έχουν μεγαλύτερη αποδοχή τα μηνύματα sms αναλόγως το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε.

  Περιεχόμενο
Το περιεχόμενο του μηνύματος sms πρέπει να είνα απλό και κατανοητό ώστε να είναι αντιληπτό από τους αναγνώστες. Στόχος σας θα πρέπει να είναι να μην τους κουράζει ή τους δίνει περιττές πληροφορίες.

  Στοιχεία πελατών
Μη χάνετε ευκαιρία ώστε να συλλέγετε στοιχεία των πελατών σας. Αυτά θα σας φανούν χρήσιμα σε μελλονική καμπάνια μέσω sms που θα κάνετε.

Το marketing είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της επιχείρησης σας. Δημιουργείστε νέους τρόπους επικοινωνίας και τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Δοκιμάστε και εσείς σήμερα το sms marketing ως εναλλακτικό τρόπο διαφήμισης και δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα που θα έχει.

Βγείτε κερδισμένοι με τη χρήση του inSMS από το innoview.gr!