WebsiteΚαθημερινά γίνονται εκατοντάδες επισκέψεις σε διάφορα websites και eshops. Πραγματοποιούνται έρευνες ώστε να ελεγχθούν οι παράμετροι που προσελκύουν επισκέπτες. Σκοπός τους είναι ο κάθε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας να ξέρει τι πρέπει να προσέξει για να έχει τη μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα.

Παρακάτω θα αναλύσουμε κάποια βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέχει κάθε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας:

  Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία
Το συγκεκριμένο ρητό ισχύει και στην online παρουσία της επιχείρησης σας, αν η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι καλή τότε ένα μεγάλο κομμάτι της φήμης σας αποδυναμώνεται. Οι πληροφορίες που περιέχονται θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες και κατανοητές.

  Άμεση αποκατάσταση προβλήματος
Αν δεν είναι εφικτό να αποτραπεί το πρόβλημα η απόκριση επίλυσης θα πρέπει να είναι άμεση. Όσο το πρόβλημα είναι μικρό είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί και αν είναι άμεση η επίλυση μπορεί να μην γίνει αντιληπτό από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

  Χτίστε την αξιοπιστία της ιστοσελίδας σας
  • Χρησιμοποιείστε ψηφιακό πιστοποιητικό (SSL) στην ιστοσελίδα σας.
  • Kάνετε αποστολή newsletter.
  • Ανανεώστε το domain σας για επιπλέον χρόνια αφού είναι προϊόν της εικόνας σας στο διαδίκτυο.

  Η ιστοσελίδα δεν κλείνει ποτέ
Ένα φυσικό κατάστημα έχει ωράριο λειτουργίας, η ιστοσελίδα με το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτά συνέχεια. Είναι απώλεια χρημάτων όταν αυτά καθυστερούν ή δεν λειτουργούν καθόλου.

  Η απόκριση της ιστοσελίδας πρέπει να είναι άμεση
Το website που είναι πιο γρήγορο αντικειμενικά θα έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από εκείνα που είναι αργά. Κρίνετε από τον εαυτό σας, σε ποιά ιστοσελίδα θα κάνατε πλοήγηση, σε μία που η ταχύτητα απόκρισης της είναι 2 δευτερόλεπτα ή σε αυτή που είναι 50 δευτερόλεπτα; Επίσης, η Google κατατάσει πιο ψηλά τις ιστοσελίδες αναλόγως την ταχύτητα τους. Όταν η απόδοση της ιστοσελίδας σας δεν είναι στο μέγιστο δυνατό οι χρήστες μπορούν άμεσα να το μοιραστούν μέσω των social media.

  Επιλέξτε μια από τις υπηρεσίες hosting του innoview.gr για την ιστοσελίδα σας για να έχετε γρήγορες ταχύτητες και σταθερή διαθεσιμότητα της.  

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες hosting του innoview.gr