cybersecurity-month.png Διανύουμε τον ευρωπαϊκό μήνα ασφάλειας στο διαδίκτυο και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να ενημερωθούμε σχετικά με τους κινδύνους στους οποίους είμαστε εκτεθειμένοι κατά την περιήγησή μας στο διαδίκτυο, οι οποίοι είναι πολυάριθμοι και μερικές φορές καραδοκούν στα πιο απρόοπτα σημεία!

Το πρόβλημα της ασφάλειας στο διαδίκτυο αρχίζει να γίνεται εντονότερο τα τελευταία χρόνια και απασχολεί γενικότερα όλους. Ειδικότερα τώρα που ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών δραστηριοτήτων πραγματοποιείται πλέον ηλεκτρονικά προσφέροντας στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου για άλλες δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι ηλεκτρονικές αγορές! Όλο και περισσότερο πλέον εγκαταλείπεται ο παραδοσιακός τρόπος πραγματοποίησης των αγορών, δίνοντας δηλαδή φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημα,ενώ παράλληλα όλο και περισσότεροι εξοικειώνονται και υιοθετούν τις αγορές μέσω διαδικτύου. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει πάντοτε να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία και εγκυρότητα των συναλλαγών, προκειμένου να διαασφαλίζεται η ασφαλής διακίνηση ευαίσθητων πληροφοριών, όπως είναι οι λογαριασμοί τραπέζης και οι κωδικοί προσωπικών λογαριασμών ή πιστωτικών καρτών.

Ενημερωθείτε προκειμένου να μπορείτε να προστατευτείτε!


Στην περίπτωση, που βρίσκεστε στην κατηγορία αυτών που διαχειρίζονται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η διαμόρφωση ενός ασφαλούς δικτύου επικοινωνίας και η εξασφάλιση των πελατών σας, αποτελούν σημεία καίριας σημασίας για την αξιοπιστία αλλά και την απήχηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, τόσο σε ότι αφορά τη δημοτικότητα αλλά και κατ' επέκταση στις πωλήσεις! Δείτε το προηγούμενο άρθρο μας και μάθετε ότι χρειάζεται να ξέρετε για το πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το καλύτερο περιβάλλον ασφάλειας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο, παρόλα αυτά είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους, ενώ ως κομμάτι μίας παγκόσμιας διασυνδεδεμένης κοινότητας, που γνωρίζει ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευαισθητοποιηθούμε ως προς τις εξελίξεις και να γνωρίζουμε τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από αυτές.



Επιλέξτε πάνω στην εικόνα και κάντε σήμερα το quiz που θα σας δώσει τη δυνατότητα να μάθετε όλα όσα δε ξέρετε για τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο!



cyber security quiz


Μπορείτε να δείτε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το innoview.gr σε πιστοποιητικά SSL, προκειμένου να βρείτε τη λύση που σας εξυπηρετεί, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!