dedicated-ip.jpg Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πότε ενδείκνυται να χρησιμοποιείτε μία dedicated ip για την ιστοσελίδα σας ή την E-mail υπηρεσία σας, τι είναι μία dedicated ip και τι αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει η μη χρήση της στην ιστοσελίδα σας.

Μία dedicated ip, όπως υπαγορεύει και η ετοιμολογία της λέξης, αναφέρεται σε μία μοναδική ip η οποία αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο λογαριαμό πελάτη (ιστοσελίδα ή/και υπηρεσία e-mail).

Μεγαλύτερη σταθερότητα!

Στην περίπτωση που η ιστοσελίδα διαθέτει μία dedicated ip, μπορεί εύκολα να προστατευτεί από κακόβουλες ενέργειες που συμβαίνουν καθημερινά, στην περίπτωση που φιλοξενείται και μοιράζεται τον ίδιο server με άλλες ιστοσελίδες. Συγκεκριμένα, μπορεί να προστατευτεί από ενέργειες όπως να γίνει blacklisted η ip του server, επειδή κάποια από τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται έγινε θύμα χακαρίσματος! Με άλλα λόγια, μία dedicated ip, θα σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο στην ιστοσελίδα σας!

Ακόμη πιο εγγυημένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας!

Με τη χρήση dedicated ip η πρόσβαση στον server θα εξασφαλίζεται απευθείας και πάντοτε, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τα DNS Zone σας.

Εγγύτητα και φερεγγυότητα στην αποστολή των e-mail!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι η υπηρεσία e-mail σας θα λειτουργεί κανονικά, ακόμη και στην περίπτωση που η ip του server μπλοκαριστεί εξαιτίας Spamming συμβάντος.

Συμβάλλει θετικά στην ταυτότητα μιας επιχείρησης!

Στην περίπτωση για παράδειγμα που διαχειρίζεστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θέλετε να προφέρετε στους πελάτες ένα ασφαλές περιβάλλον, για να πραγματοποιούν τις αγορές και τις πληρωμές τους. Ένας τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να υπάρχει στο e-shop σας ένα πιστοποιητικό SSL και να χρησιμοποιείται μία dedicated ip, ενώ παράλληλα επιτυγχάνετε βελτίωση του SEO (Search Engine Optimazation) της επιχείρησής σας.

Αναζητείστε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες hosting, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, από το innoview.gr