hosting-wordpress.png Το WordPress αποτελεί από τις πιο δημοφιλής πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου και κατασκευής ιστοσελίδων. Πώς να επιλέξετε, κοιτάζοντας κάποιες απλές λεπτομέρειες, πού θα φιλοξενήσετε το δικό σας WordPress και τι πρέπει να προσέχετε;

Δείτε κάποια βασικά στοιχεία που θα πρέπει να εντοπίσετε σε μία αξιόλογη υπηρεσία hosting για το δικό σας WordPress.

Διαρκής διαθεσιμότητα της υπηρεσίας

Εξαιρετικά σημανικό για τη δημοτικότητα της διαδικτυακής σας παρουσίας είναι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τον επισκεπτών σας, με το να γνωρίζουν ότι μπορούν να απευθυνθούν, οποιαδήποτε σιτγμή, στην ιστοσελίδα σας για την ενημέρωση ή την εξυπηρέτησή τους. Θα πρέπει να απευθύνεστε σε εταιρείες που χρησιμοποιούν αξιόπιστα datacenters, όπου θα εξαλεiφονται τα προβλήματα διαθεσιμότητας δικτύου και το site σας θα βρίσκεται συνέχεια online και διαθέσιμο!

Διαθέσιμη και διαρκής τεχνική υποστήριξη

Ο οργανισμός ή εταιρεία όπου θα επιλέξετε να φιλοξενήσετε το δικό σας WordPress θα πρέπει να εξασφαλίζει την ύπαρξη κατάλληλης καταρτισμένης ομάδας προκειμένου να είναι ικανή να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά οτιδήποτε σχετίζεται με την hosting υπηρεσία σας.

To innoview.gr και το εξειδικευμένο προσωπικό του, με γνώμονα τις ανάγκες σας αυτές έχει διαμορφώσει μία σειρά από υπηρεσίες φιλοξενίας Υποστήριξης Plus, προκειμένου να σας διευκολύνει στη διαχείριση της υπηρεσίας hosting σας. Μερικές από τις επιπλέον δυνατότητες που σας προσφέρονται, εμφανίζονται παρακάτω:

Προσθήκη/ τροποποίηση λογαριασμών email
Προσθήκη/ τροποποίηση λογαριασμών ftp
Προσθήκη/ τροποποίηση domains
Προσθήκη/ τροποποίηση βάσεων δεδομένων
Επαναφορά ιστοσελίδας από backup

Να παρέχονται εύχρηστα περιβάλλοντα διαχείρισης

Κάθε αξιόλογη υπηρεσία hosting θα πρέπει να παρέχει τη δική της διαχειριστική πλατφόρμα από την οποία θα μπορείτε να έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε την υπηρεσία φιλοξενίας σας. Μπορείτε για παράδειγμα να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς email κ.α.

Μεγάλα περιθώρια μηνιαίας κίνησης

Η μηνιαία κίνηση της ιστοσελίδας αναφέρεται στην επισκεψιμότητα και τη δημοτικότητα που γνωρίζει μέσα στο βάθος του χρόνου. Το innoview.gr αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα καθώς προσφέρει έως 550 GB Bandwidth/ μήνα σε επιλεγμένες υπηρεσιες φιλοξενίας, όπου καλύπτονται άνετα οι περισσότερες ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών. Επιπλέον, έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να αναβαθμίζετε σε μεγαλύτερη υπηρεσία hosting ή να υποβαθμίζεται την ήδη υπάρχουσα υπηρεσία, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Ο λόγος για τον οποίο είναι καλό να υπάρχει αυτή η δικλείδα ασφαλείας είναι για να επιβεβαιώνετε ότι οι υπηρεσίες έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο υπόβαθρο , ώστε να μην αντιμετωπίσετε κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ παράλληλα και η εταιρεία που τις προωθεί εμφανίζεται, με αυτόν τον τρόπο, να πιστεύει και να στηρίζει έμπρακτα τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Το innoview.gr σας προσφέρει ακόμη μαζί με κάθε υπηρεσία hosting μία σειρά από εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στην κυριολεξία με ένα click. Ενημερωθείτε τώρα!

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες web hosting που προσφέρονται από το innoview.gr.