To όνειρό σου μέσα από ένα domain Είστε επιχείρηση και ξεκινάτε τώρα να διαμορφώνετε τη διαδικτυακή σας παρουσία; Έχετε δημιουργήσει μία startup και θέλετε να βρείτε το όνομα χώρου που θα σας εδραιώσει στην αγορά; Δείτε πώς μπορεί να αλλάξει ή να διαμορφωθεί εκ νέου το προφίλ της επιχείρησής σας.

Κινηθείτε έξυπνα και χρησιμοποιείστε καινούργιες καταλήξεις!
Δημοφιλή domain names χρησιμοποιούν κλασικές καταλήξεις όπως .com, ενώ αρκετές επιχειρήσεις μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράσουν δημοφιλή domain names για υπέρογκα ποσά, αυξάνοντας κατά πολύ το κόστος διατήρησης τον συγκεκριμένων domain. Επιπλέον, οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα του μάρκετινγκ, επιτάσουν στις επιχειρήσεις να διατηρούν περισσότερα του ενός ονόματα χώρου, τα οποία να ανακατευθύνονται σε ένα βασικό domain name. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να κατοχυρώσετε μία καινούργια κατάληξη, όπως την .click με μόλις 5.50€/ έτος. Σκεφτείτε τώρα μία κατάληξη της μορφής shoes.click για ένα ηλεκτονικό κατάστημα με ήδη υπόδυσης, μέσα από δύο λέξεις συνοψίζονται μια σειρά από νοήματα, που επικοινωνούνται με απίστευτη αμέσοτητα!

Προσδιορίστε την αγορά στην οποία θέλετε να απευθυνθείτε.
Όταν προσπαθείτε να βρείτε το σωστό domain που θα ανταποκρίνεται στους επιχειρηματικούς στόχους της επιχείρησής σας, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα προσδιορισμένη η αγορά στην οποία θέλετε να απευθυνθείτε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαμορφώσετε το όνομα χώρου σας, απόλυτα στοχευμένο στην αγορά που επιθυμείτε να προσελκύσετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να απευθυνθείτε στην αγορά της Ελλάδας, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την .gr κατάληξη που απευθύνεται στη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας, την οποία μπορείτε να την κατοχυρώσετε με μόλις 7.00€/ έτος, από το innoview.gr.

Δείτε τον ανανεωμένο κατάλογο του innoview.gr και κατοχυρώστε το domain της επιλογής σας.