Η επιλογή του σωστού SSL, που να ικανοποιεί τις ανάγκες, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με την εμφάνιση του Let's Encrypt, το πρώτο domain validation πιστοποιητικό που προσφέρεται δωρεάν, δημιουργείται το ερώτημα της καλύτερης επιλογής μεταξύ ενός δωρεάν SSL και ενός επί πληρωμή πιστοποιητικού.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται όταν σκεφτούμε τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε και τη σημαντικότητα του αντικειμένου για το οποίο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το πιστοποιητικό SSL. Είχαμε αναφερθεί για όλες τις δυνατότητες που παρέχει η δωρεάν πιστοποίηση SSL του Let's Encrypt, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να αποφασίσουμε για το πιο domain validation πιστοποιητικό ικανοποιεί τις εκάστοτε ανάγκες μας καλύτερα, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες, εκτός από το κόστος, που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε συνοπτικά μερικές από τις βασικές διαφοροποιήσεις που υπάρχουν μεταξύ του Let's Encrypt και των υπόλοιπων πιστοποιητικών, που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Let's EncryptΥπόλοιπα επί πληρωμή πιστοποιητικά
Προσφέρεται δωρέαν.Υπάρχει κόστος αγοράς.
Ανανεώνεται αυτόματα κάθε 90 ημέρες.Ανανεώνεται ανά ένα έτος, με χειροκίνητη διαδικασία.
Δεν προσφέρει Site seal.Στατικό ή δυναμικό Site seal.
Προσφέρεται μόνο για domain validation.Υπάρχουν πιστοποιητικά για domain, organization ή extended validation.
Ιδανική επιλογή για πολύ απλές ιστοσελίδες.Οι μεγάλοι οργανισμοί πρέπει να προτιμούν extended ή organization validation.
Υποστηρίζεται από μεγάλες εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως η facebook, shopify κ.αΤα περισσότερα πιστοποιητικά εκδίδονται από εταιρείες που τις εμπιστεύονται όλοι παγκοσμίως και έχουν αποδείξει την ποιότητα και την εγγύτητά τους με το πέρασμα των ετών, για παράδειγμα Symantec, Thawte, Comonto κ.τ.λ..
Δεν προσφέρει εγγύηση.Προσφέρεται εγγύηση έως και 10.000$ για τα αντίστοιχα domain validation πιστοποιητικά, που πιστοποιεί και επιβεβαιώνει την ποιότητα της πιστοποίησης.
Το innoview.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία πιστοποιητικών SSL για domain, organization ή extended validation, στις καλύτες τιμές της αγοράς.

Επιστεφτείτε τώρα το innoview.gr και δείτε όλα τα ανανεωμένα μας πιστοποιητικά SSL.