Η εφαρμογή inNewsletter του innoview.gr διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία που μπορούν να διαμορφώσουν ένα ελκυστικό περιβάλλον, το οποίο θα εξασφαλίσει στους παραλήπτες του newsletter σας μία ευχάριστη και ενδιαφέρουσα ενημέρωση.

Σκεφτείτε το λόγο για τον οποίο στέλνετε το newsletter σας. Πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο να λαμβάνουμε όλοι μας newsletter με γενικές πληροφορίες για την εκάστοτε εταιρεία και τα προϊόντα της. Τα συγκεκριμένα newsletters ακόμη και αν κάποιος μπει στη διαδικασία να τα ανοίξει με την προφανή πρόθεση να τα διαβάσει, το αποτέλεσμα θα είναι μηδενικό για τον αναγνώστη και κατ' επέκταση για την εταιρεία, καθώς δε θα έχει καταφέρει να προσελκύσει κανένα ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Προκειμένου να αποφύγετε παρόμοια φαινόμενα καθορίστε από την αρχή τον σκοπό για τον οποίο στέλνετε το newsletter σας και τι ακριβώς είναι αυτό που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε. Με αυτόν τον γνώμονα, θα δουλέψετε κατά την κατασκευή του, για να το επιτύχετε.

Δοκιμάστε να κάνετε το θέμα του newsletter σας πιο ελκυστικό! Ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος επιλέγει να κάνει "subscribe" στο newsletter σας δε σημαίνει ότι όταν θα παραλάβει το e-mail θα μπει αυτομάτως στη διαδικασία να το ανοίξει και να διαβάσει το περιεχόμενό του. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το θέμα του e-mail σας είναι διαμορφωμένο με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον. Ρητορικές ερωτήσεις όπως για παράδειγμα "Εσύ έμαθες για τα νέα μας προϊόντα;", καθώς και προτάσεις που δείχνουν προτροπή και ενθάρρυνση, όπως: "Προσφορές έως 50%.Ενημερώσου σήμερα!", αποτελούν μία λύση που ενδείκνυται και ακολουθείται.

Επικοινωνήστε άμεσα και απλά το θέμα του newsletter σας. Ο αναγνώστης του e-mail σας θα πρέπει να είναι σε θέση μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα να μπορεί να καταλάβει για πιο λόγο έχει λάβει το newsletter σας. Η χρήση εικόνων και άλλων διαδραστικών μέσων όπως τα βίντεο, καθώς και η χρήση γενικότερα μινιμαλιστικών προτύπων στην κατασκευή του θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Πολλές φορές μία εικόνα σε συνδυασμό με ένα απλό γραφικό περιβάλλον, εσωκλείει την πηγή της πληροφορίας, δεν κουράζει και στο τέλος κάνει τη διαφορά προκαλώντας τον αναγνώστη να ενδιαφέρει για το προβαλλόμενο αντικείμενο.

Χρησιμοποιήστε τώρα δωρεάν το trial της εφαρμογής inNewsletter και μάθετε περισσότερα για όλα τα διαθέσιμα πακέτα newsletter.