Η εφαρμογή inNewsletter του innoview.gr διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία που μπορούν να διαμορφώσουν ένα ελκυστικό περιβάλλον, το οποίο θα εξασφαλίσει στους παραλήπτες του newsletter σας μία ευχάριστη και ενδιαφέρουσα ενημέρωση.

Η σωστή χρήση των links (συνδέσμων) στο περιεχόμενο του newsletter είναι βιοτικής σημασίας, για να επιτευχθούν οι επικοινωνιακοί στόχοι που αυτό εξυπηρετεί.

Βασικός στόχος αποτελεί πάντοτε η προβολή της ιστοσελίδας σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε πάντοτε links προς την ιστοσελίδα του οργανισμού ή της επιχείρησης που εκπροσωπείτε. Ειδικότερα, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε απευθείας τους συνδέσμους προς τις σελίδες που περιέχουν την πληροφορία που θέλετε να επικοινωνήσετε.

Ελέγξτε ότι όλα τα links που έχετε συμπεριλάβει είναι ενημερωμένα και λειτουργούν κανονικά. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, πόσο αρνητική εντύπωση δημιουργείται στον παραλήπτη όταν επιλέγει το σύνδεσμό για να ενημερωθεί για όλες τις διαθέσιμες προσφορές και να εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν μπορεί να προωθηθεί στο περιεχόμενο του συνδέσμου. Εκνευρισμός, αναξιοπιστία και τελικά αδιαφορία για το προϊόν είναι μερικά από τα αισθήματα που δημιουργούνται.


Βασική προϋπόθεση αποτελεί πάντοτε ο παραλήπτης να μην αισθάνεται το αίσθημα του εγκλωβισμού, για αυτό το λόγο μην ξεχάσετε να συμπεριλαμβάνετε πάντοτε στα newsletter που δημιουργείτε έναν σύνδεσμο που θα δίνει τη δυνατότητα στον τελικό παραλήπτη, να μην λαμβάνει το newsletter εάν το επιθυμεί (unsubscribe).

Χρησιμοποιείστε τα ειδικά πεδία για την εισαγωγή κουμπιών (buttons) καθώς και εικόνων ή κειμένου που θα αποτελούν σύνδεσμοι και θα ανακατευθύνουν τον παραλήπτη σε αυτό που αναζητεί. Όλες αυτές οι δυνατότητες και ακόμη περισσότερες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή inNewsletter του innoview.gr.


Χρησιμοποιήστε τώρα δωρεάν το trial της εφαρμογής inNewsletter και μάθετε περισσότερα για όλα τα διαθέσιμα πακέτα newsletter.