Η αποτελεσματικότητα και η επιτυχία μιας προωθητικής ενέργειας εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Ακολουθείστε τρεις ακόμη συμβουλές που θα απογειώσουν την sms καμπάνια σας και θα σας κάνουν να έχετε την μέγιστη ανταποδοτικότητα.

Η δύναμη του μηνύματος. Ο μέσος όρος των απεσταλμένων email (newsletter), αναμένεται να αναγνωσθεί από τους παραλήπτες σας μέσα στις πρώτες 24 ώρες, μετά την αποστολή του email. Αντιθέτως, η ανάγνωση του 70% των απεσταλμένων μηνυμάτων sms, θα πραγματοποιηθεί μέσα στα πρώτα 60 λεπτά της αποστολής τους! Εκμεταλλευόμενοι αυτή την αμεσότητα σκεφτείτε πόσο εύκολα μπορεί να πυροδοτήσετε το ενδιαφέρον και να στρέψετε την προσοχή των παραληπτών προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Έστω ότι παρατηρείται ότι κάποιοι πελάτες έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσουν αγορές, μπορείτε να τους στείλετε κάποιο μήνυμα ενημερώνοντας τους για τις τελευταίες προσφορές.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχετε προσελκύσει το ενδιαφέρον και την προσοχή τους!

Κάνε τη διαφορά. Η πλειοψηφία των διαφημιστικών μηνυμάτων που λαμβάνονται αφορούν προσφορές, εκπτώσεις, ίσως και ενημερώσεις. Ελάτε σε επαφή με τους πελάτες σας και διαμορφώστε μία ανθρώπινη σχέση μαζί τους, αποστέλλοντάς τους μηνύματα με ευχές για γενέθλια, εορτές, αργίες ή λαμβάνοντας έναυσμα από κάποιο γεγονός και εκμεταλλευτείτε το.

Η ταυτότητα του αποστολέα. Στο περιεχόμενο του μηνύματος πρέπει να αναγράφονται με σαφήνεια και πληρότητα τα στοιχεία που σχετίζονται με την ταυτότητα του αποστολέα, προκειμένου ο παραλήπτης να γνωρίζει αμέσως ποιος του έχει αποστείλει το συγκεκριμένο μήνυμα, απαραίτητη προϋπόθεση για να διαμορφωθεί μία σχέση εμπιστοσύνης και να επιτευχθεί και ο τελικός σκοπός του απεσταλμένου μηνύματος.

Δείτε και εσείς σήμερα τα πακέτα bulk sms του innoview.gr και βγείτε και εσείς κερδισμένοι!