Η χρήση των newsletter αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής τρόπους προώθησης και επικοινωνίας των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης, με σκοπό την ενημέρωση των πελατών αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ τους.

Τα οφέλη αυτής της δραστηριότητας είναι ποικίλα. Συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης (αύξηση των πωλήσεων, εύρεση νέου πελατολογίου), παίζοτνας καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της εξωστρέφειας και της ποιότητας της προβαλλόμενης εικόνας της επιχείρησης.

Όπως κάθε παράγοντας που σχετίζεται με την επιχειρηματική δραστηριότητα, έτσι και το newsletter, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ανάλογη σοβαρότητα και προσοχή. Η εφαρμογή που παρέχεται από το innoview.gr για bulk newsletter, προσφέρει μία σειρά από δυνατότητες που συμβάλλουν στη δημιουργία newsletter υψηλών προδιαγραφών χωρίς εξειδίκευση και ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Το όνομα αυτού, inNewsletter.

Δημιουργήστε τη δικιά σας καμπάνια από την αρχή εύκολα και γρήγορα.
1. Ξεκινήστε με την εισαγωγή και ομαδοποίηση επαφών σε λίστες, από αρχεία ή άλλες υπηρεσίες και χρήση λειτουργιών διαχείρισης για στοχευμένη προώθηση.
2. Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε έτοιμα templates μέσα από μεγάλη ποικιλία.
3. Η ευκολία του εργαλείου μας σας δίνει την δυνατότητα να σείρετε με την μέθοδο "drag and drop" τα στοιχεία που θέλετε να περιλαμβάνονται στο newsletter σας εύκολα και πάνω από όλα αποδοτικά.
4. Ως επαγγελματικό εργαλείο, το inNewsletter του innoview.gr, σας δίνει την δυνατότητα με τον ενσωματομένο μηχανισμό επεξεργασίας δεδομένων χρηστών πραγματικού χρόνου που διαθέτει, να μην θεωρηθεί το Newsletter σας ως ανεπιθύμητο ή κακόβουλο (spam).
5. Διατηρήστε στατιστικά στοιχεία σχετικά με την δραστηριότητα των μελών της εκάστοτε λιστά επαφών (Clicks, openings)
6. Δημιουργήστε αυτοματοποιημένες καμπάνιες βασισμένες στις ενέργειες και ανάγκες των επαφών σας, κερδίζοντας χρόνο και χρήματα.
7. Και αν αναζητάτε τον πλήρη έλεγχο, δίνεται η δυνατότητα για πλήρη διαμόρφωση και επεξεργασία CSS και HTML κώδικα.


Το innoview.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και εσείς σήμερα την υπηρεσία inNewsletter δημιουργώντας δωρεάν έναν πλήρη λειτουργικό λογαριασμό. Μάθετε περισσότερα.