Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα χάνει η επιχείρησή σας όταν είναι εκτεθειμένη σε κακόβουλες επιθέσεις; Υπάρχει κίνδυνος να εκμεταλλευτούν, κενά ασφαλείας της ιστοσελίδας σας και να έχετε δυσλειτουργία. Να κολλήσετε κάποιο malware ή να προσβληθούν επισκέπτες σας εφόσον έχει μολυνθεί η ιστοσελίδα σας.
Η μηχανή αναζήτησης της Google σε καθημερινή βάση "μπλοκάρει" 10.000 ιστοσελίδες επειδή περιέχουν κάποιο κίνδυνο για τους χρήστες του διαδικτύου. Δημιουργούνται αντίγραφα των ιστοσελίδων σας με σκοπό να παραπλανήσουν πελάτες σας.

Για όλους αυτούς τους λόγους και όχι μόνο, θα πρέπει να επιλέξετε να προστατέψετε την ιστοσελίδα σας και επομένως και την εταιρεία σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τις ειδικές σημάνσεις ασφαλείας που έχουν δημιουργηθεί από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως για αυτό τον σκοπό. Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες των εταιρειών SiteLock και της Symantec Group με τις λύσεις GeoTrust Anti-Malware και Symantec Safe Site που μπορούν ακόμα και με πολύ μικρό ετήσιο κόστος να εξασφαλίσουν σε όλα τα επίπεδα μια άριστου επιπέδου ασφάλεια για την προβολή σας στο διαδίκτυο, δηλαδή για την ιστοσελίδα σας, για την εταιρεία σας.

Στο innoview.gr σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αυξήσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας με αρκετά προσιτές τιμές και εξειδικευμένες λύσεις σύμφωνα με τον τύπο της ιστοσελίδας σας και τις ανάγκες σας. Ενημερωθείτε για τις λύσεις μας.

Επιπλέον, δείτε μερικά infographics των εταιρειών για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες:



Εντοπίστε σήμερα την λύση που σας ταιριάζει και μιλήστε μαζί μας για να μπορέσουμε να είμαστε στη πράξη ο σύμμαχος σας στις νέες τεχνολογίες!