Οι περισσότεροι κάτοχοι ιστοσελίδων χρησιμοποιούν μια shared hosting υπηρεσία. Σε κάποιες ιστοσελίδες υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για πόρους, με αποτέλεσμα να υπερβαίνουν τους παρεχόμενους. Η πρώτη σκέψη είναι να γίνει αναβάθμιση σε VPS, υπάρχει όμως καλύτερη λύση τα Elastic Sites Plans.

Έχουν γίνει έρευνες σε παρόχους hosting οι οποίοι αναφέρουν ότι η λύση αλλαγής της shared hosting υπηρεσίας, σε πελάτες που χρειάζονται περισσότερους πόρους, σε VPS είναι πολύ κακή. Συνήθως όσοι πελάτες αναβαθμίζουν σε VPS, απαιτούν μεγαλύτερη υποστήριξη και είναι πολύ πιθανό να το ακυρώσουν στο τέλος. Η αναβάθμιση σε VPS μπορεί να έχει κόστος έως και 50% επιπλέον από το κόστος που έχει η υπηρεσία φιλοξενίας. Οι πάροχοι hosting που χρησιμοποιούν CloudLinux λειτουργικό, όπου περιορίζουν και διαθέτουν πόρους (CPU, RAM κ.λπ.) σε κάθε πελάτη, παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας με εγγυημένους πόρους ως εναλλακτική λύση στα VPS. Η συγκεκριμένη εναλλακτική προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση στον πελάτη καθώς και χαμηλότερο κόστος.

Το innoview.gr παρέχει σε όλες τις Cloud Linux hosting υπηρεσίες του την επιλογή των εγγυημένων πόρων (Elastic Sites Plans). Μπορείτε να επιλέξετε μνήμη RAM και CPU που καλύπτει τις ανάγκες σας!
Θέματα που προκύπτουν με τα VPS.
 Υψηλό κόστος
 Απαιτεί αρκετή υποστήριξη
 Παράπονα για σταθερότητα του server
 Δύσκολο να διατηρηθεί ο server ασφαλής

Πλεονεκτήματα εγγυημένων πόρων (Elastic Sites Plans).
 Περισσότεροι πόροι χωρίς επιπλέον διαχείριση
 Δεν χρειάζεται να μάθετε κάτι καινούργιο για τη διαχείριση της υπηρεσίας hosting
 Μικρότερο κόστος

Γιατί λοιπόν ένας πελάτης να προτιμήσει τους εγγυημένους πόρους και όχι ένα VPS; Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται η σύγκριση μεταξύ εγγυημένων πόρων, VPS χωρίς διαχείριση και VPS με διαχείριση.

Τύπος λύσηςΕγγυημένοι πόροιVPS χωρίς διαχείρισηVPS με διαχείριση
Πόροι (CPU, RAM, Συνδέσεις)ΠροσαρμόσιμοΠροσαρμόσιμοΠροσαρμόσιμο
Διαχείριση serverΔιαχείριση από πάροχο

Εύκολη αυτοματοποιημένη
Διαχείριση από χρήστηΔιαχείριση από πάροχο
ΑσφάλειαΑπομόνωση από τους άλλους λογαριασμούς*

Παρέχεται ασφάλεια από τον πάροχο
Απομόνωση από τους άλλους λογαριασμούς*

Πρέπει να γίνει διαδικασία για την ασφάλεια από το χρήστη
Απομόνωση από τους άλλους λογαριασμούς*

Παρέχεται ασφάλεια από τον πάροχο
BackupsΠεριλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονταιΣυχνά περιλαμβάνονται
Uptime monitoringΠεριλαμβάνεταιΔεν περιλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Επίπεδο πρόσβασης χρήστηΛογαριασμός shared hostingΠρόσβαση rootΠρόσβαση root
(Εξαρτάται από τον πάροχο)
Κόστος στον πάροχοΧαμηλόΜεσαίοΥψηλό
Κόστος στον χρήστηΜικρότερο από το VPS χωρίς διαχείρισηΧαμηλόΥψηλό
*Η δυνατότητα CloudLinux CageFS, απομονώνει κάθε πελάτη σε ένα ξεχωριστό Lightweight Virtualized Environment (LVE), το οποίο κατανέμει και περιορίζει τους πόρους του server (όπως RAM, CPU και συνδέσεις).

Η σταθερότητα που ήταν κάποτε διαθέσιμη μόνο σε ένα VPS, πλέον με το λειτουργικό CloudLinux είναι εφικτό να δοθεί απο τους παρόχους hosting με τους εγγυημένους πόρους. Δίνονται στον χρήστη οι πόροι που του χρειάζονται χωρίς να έχει τα διαχειριστικά έξοδα ενός VPS server. Οι πάροχοι hosting αναφέρουν ότι με την αναβάθμιση των χρηστών σε Elastic Sites Plans εν αντιθέση με το VPS υπάρχει υψηλότερη απόδοση, λιγότερα αιτήματα υποστήριξης, λιγότερα θέματα διαχείρισης, μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών.

Δείτε τις υπηρεσίες Cloud Linux hosting που σας παρέχει το innoview.gr με επιλογή εγγυημένων πόρων!