Mobile MarketingΑρχικός σκοπός των κινητών τηλεφώνων ήταν η επικοινωνία των ανθρώπων. Με την πάροδο του χρόνου έχουν εξελιχθεί σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να παρέχουν στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες. Το αποτέλεσμα αυτού είναι η ανάπτυξη του mobile marketing.

Το mobile marketing είναι είναι ένα σύνολο πρακτικών το οποίο επιτρέπει σε εταιρείες και οργανισμούς να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό με ένα διαδραστικό τρόπο σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να υπάρχει η σχετική έγκριση του παραλήπτη για τη λήψη οποιασδήποτε διαφημιστικής καμπάνιας το οποίο ελαχιστοποιεί το χαρακτηρισμό ώς ανεπιθύμητη. Παρακάτω θα δούμε δύο απο τους πιο δημοφιλείς τρόπους mobile marketing.

  Bulk sms

Ο οικονομικότερος και πιο αποδοτικός τρόπος άμεσης διαφήμισης. Η μαζική αποστολή μηνυμάτων sms γίνεται συνεχώς δημοφιλής λόγω της αυξημένης αποτελεσματικότητας που έχει καθώς ο χρόνος απόκρισης είναι μόλις μερικά λεπτά. Το innoview.gr σας παρέχει την έυχρηστη εφαρμογή inSMS.

  Newsletter

Σχεδόν όλες οι κινητές συσκευές σήμερα υποστηρίζουν αποστολή και λήψη e-mail. Τα newsletter δίνουν τη δυνατότητα αποστολής εικόνας, κείμενου, ήχου και video. Η αποστολή ενημερωτικού υλικού μέσω newsletter είναι αρκετά αποτελασματική και οικονομική καθώς και εύκολη με την εφαρμογή inNewsletter που σας παρέχουμε.

  Διαφημιστείτε αποτελεσματικά και οικονομικά!  

Για να μπορέσετε να κάνετε ακόμη πιο αποδοτική και επιτυχημένη την διαφιμηστική σας καμπάνια μέσω sms ή newsletter μπορείτε να κάνετε την ιστοσελίδα σας φιλική στις κινητές συσκευές (responsive). Αυτό θα έχει ώς αποτέλεσμα μέσα απο τα newsletter ή sms να υπάρχει το url και να μπορεί ο παραλήπτης να επισκευθεί άμεσα το website σας. Επίσης, αποδοτικά σε τέτοιου είδους ενέργειες είναι τα QR Codes, όπου μπορεί να γίνει με ένα απλό σκανάρισμα της εικόνας η επίσκεψη στην ιστοσελίδα χωρίς να είναι απαραίτητη η πληκτρολόγηση url.

Χρησιμοποιείστε τα marketing tools που σας προσφέρει το innoview.gr για να διαφημίσετε την εταιρεία σας