Newsletter SpamΟι ρυθμοί της καθημερινότητας απαιτούν έξυπνους τρόπους μαζικής διαφήμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών. Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος είναι η αποστολή newsletter. Η αποστολή newsletter ενημερώνει το πελατολόγιο σας με τα νέα της εταιρείας σας και προσελκύει νέους δυνητικούς πελάτες.

Πώς όμως θα την κάνουμε ασφαλή ώστε να μην χαρακτηριστεί ώς spam; Οι μηχανές antispam συχνά μπορεί να χαρακτηρίσουν μια καμπάνια ως spam καθώς δεν έχουν τηρηθεί κάποια πρότυπα ώστε να είναι ασφαλής. Παρακάτω θα δούμε κάποιους τρόπους ώστε να αποφευχθεί η συγκεκεριμένη περίπτωση μέσα από την εφαρμογή μας inNewsletter.

  Νόμιμη απόκτηση e-mail παραληπτών

Πολύ σημαντικό είναι οι παραλήπτες να έχουν καταχωρήσει το e-mail τους στη λίστα σας ώστε να λαμβάνουν ενημερώσεις για να αποφευχθεί το γεγονός να χαρακτηρίσουν το e-mail ως spam.

  Δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα

Μέσα στο e-mail που θα αποσταλεί θα πρέπει να υπάρχει σύνδεσμος ώστε να μπορούν οι παραλήπτες να διαγραφούν.

 Έγκυρο e-mail

Κατά την αποστολή των newsletter θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα έγκυρο e-mail με το domain της εταιρείας ώστε να μην χαρακτηριστεί απο της μηχανές ως spam και να έχουν οι παραλήπτες δυνατότητα επικονωνίας μαζί σας, αν το επιθυμούν.

  Περιεχόμενο e-mail

Το περιεχόμενο του e-mail θα πρέπει να είναι δομημένο σωστά ώστε να είναι ευχάριστο στον αναγνώστη, να μην το χαρακτηρίσει ως spam και κατ' επεκταση να μην κάνει διαγραφή απο την λίστα. Το inNewsletter σας παρέχει πρότυπα τα οποία μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε για να το επιτύχετε.

  Αποστολή test e-mail

Πριν από την τελική αποστολή της καμπάνιας στους πελάτες θα πρέπει να γίνει δοκιμή σε e-mail της εταιρείας ώστε να ελεγχθεί ότι αποστέλλονται σωστά.

  Προβολή του e-mail και σε μορφή HTML

Αν το e-mail δεν εμφανίζεται σωστά θα πρεπεί να υπάρχει ένας σύνδεσμος τον οποίο θα μπορεί ο παραλλήπτης να επισκεφθεί ώστε να δει το περιεχόμενο.

Η εφαρμογή μας παρέχει πεδίο πρίν την αποστολή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, όπου κάνει έλεγχο για να μην χαρακτηριστεί ως spam η αποστολή της καμπάνιας σας.

Έλεγχος spam

Δημιουργήστε την δική σας καμπάνια με το inNewsletter και διαφημίστε έξυπνα και οικονομικά την εταιρεία σας!

Δείτε τα πακέτα που σας προσφέρεί το innoview.gr και χρησιμοποιήστε το trial πακέτο δωρεάν