Οι απλές, ευέλικτες και οικονομικές υπηρεσίες του innoview.gr προσδίδουν εδώ και 6 χρόνια πολλούς λόγους για να μας εμπιστευτείτε. Επιπλέον, οι υπηρεσίες Yποστήριξης Plus έχουν διαμορφωθεί για να προσθέτουν ακόμη περισσότερους λόγους σε αυτό το κλίμα εμπιστοσύνης.

Σας παρέχουμε μια πληθώρα από δυνατότητες και εργαλεία σε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας μέσα από τις πλατφόρμες διαχείρισης που προσφέρουμε.

Η πλατφόρμα cPanel είναι διαθέσιμη σε όλα τα προϊόντα μας και αποτελεί μία διαχειριστική λύση υψηλού επιπέδου για τον τελικό χρήστη. Εξαίρεση αποτελούν οι υπηρεσίες windows hosting, όπου προσφέρεται η πλατφόρμα διαχείρισης Plesk. Η πλήρης διαχείριση των λογαριασμών email, η προσθήκη ή τροποποίηση των λογαριασμών ftp και domains, καθώς και η ανανέωση του περιεχομένου των βάσεων δεδομένων αποτελούν ενδεικτικά παραδείγματα των δυνατοτήτων που προσφέρονται μέσα από μια μεγάλη και εκτενής λίστα επιπρόσθετων εργαλείων που έχουν προστεθεί από το innoview.gr ειδικά για εσάς!

Παρά το γεγονός όμως, ότι υπάρχει μια πληθώρα δυνατοτήτων διαχείρισης της υπηρεσίας hosting, μέσα από πλατφόρμες διαχείρισης, μερικές φορές η διαχειριστική ικανότητα ενός επαγγελματία, αποτελεί αναγκαία και αδιαμφισβήτητη επιλογή.

Η πολυπλοκότητα των υπηρεσιών που γίνονται διαθέσιμες, υπαγορεύουν εξειδίκευση σε υψηλές τεχνολογίες, με αποτέλεσμα ακόμη και αν παρέχεται το μέσο διαχείρισης, ο τελικός χρήστης είτε δεν μπορεί να το αξιοποιήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, είτε απαιτούνται επιπλέον ενέργειες που χρειάζονται γνώση και εμπειρία.

Για έναν επαγγελματία η εξοικονόμηση χρόνου και παράλληλα η ικανοποίηση των αναγκών του με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, αποτελούν παράμετροι βιοτικής σημασίας.

Ενέργειες όπως ο έλεγχος για κακόβουλο λογισμικό και ιδιαίτερες αλλαγές στην php (γλώσσα προγραμματισμού) της υπηρεσίας φιλοξενίας σας, προαπαιτούν ένα υψηλό γνωστικό υπόβαθρο των συγκεκριμένων τεχνολογιών.

Επομένως, για να μην επιβαρύνουμε επιπλέον την καθημερινότητα σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστευτούμε τη βοήθεια και τον επαγγελματισμό εξειδικευμένων τεχνικών, προκειμένου να καλύπτονται οι εκάστοτε ανάγκες βέλτιστα, αποδοτικά και άμεσα επιλέγοντας μια υπηρεσία hosting Yποστήριξης Plus του innoview.gr.

Δείτε και εσείς σήμερα της υπηρεσίας φιλοξενίας Υποστήριξης Plus που προσφέρουμε και επωφεληθείτε και εσείς.