Έχεις Website; Έχεις δυο λόγους να το μεταφέρεις σε εμάς!

Μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητη σε μια επιχείρηση αφού μέσω αυτής παρουσιάζεται η εικόνα και η προσφορά της. Η φιλοξενία της ιστοσελίδας είναι εξίσου σημαντική και θα έπρεπε να απασχολεί την επιχείρηση αφού θα πρέπει να μπορεί να κερδίζει περισσότερα και να έχει ταχύτητα και αξιοπιστία.

Αποφασίζοντας λοιπόν να προχωρήσει στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας, μια επιχείρηση, είναι σκόπιμο να διεκδικήσει μια καλύτερη φιλοξενία.


Το innoview.gr σου δίνει το κίνητρο για να αποφασίσεις τη μεταφορά της ιστοσελίδας σου. Με τη μεταφορά της φιλοξενίας της ιστοσελίδας σου θα κερδίσεις αυτόματα το υπόλοιπο του χρόνου σου στην προηγούμενη εταιρεία που σου παρείχε φιλοξενία, έως και 6 μήνες, με δωρεάν μεταφορά και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών για να είσαι σίγουρος. Επιπρόσθετα στην Ελλάδα οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν σε συντριπτική πλειοψηφία το .gr domain name για αυτό και στο innoview.gr σου δίνεται η ευκαιρία να το μεταφέρεις με αποτέλεσμα που θα σε πείσει πως πήρες τη σωστή απόφαση. Έχοντας ένα ή και περισσότερα .gr domain names αρκεί μόνο η μεταφορά τους και θα έχεις 2€ έκπτωση σε κάθε μία από τις επόμενες δύο ανανεώσεις σου. Με αυτό τον τρόπο κερδίζεις συνολικά 4€ από την κανονική τιμή που έχουν οι δυο ανανεώσεις τους.

Σε κάθε περίπτωση, είτε έχεις απλά μια ιστοσελίδα, είτε ένα .gr domain name, είτε και τα δύο μαζί, καλείσαι να αποφασίσεις μόνο τη μεταφορά στο innoview.gr και να αφήσεις τα υπόλοιπα σε εμάς ανακαλύπτοντας τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν με αυτήν την ενέργειά σου.

Τέλος, αφού έρθεις στην οικογένεια μας μπορείς να επωφεληθείς από τις δωρεάν παροχές που δίνουμε σε όλους τους ενεργούς μας πελάτες και μπορείς να ενημερωθείς για αυτές μέσα από την ενότητα "Δωρεάν Παροχές για τους πελάτες μας".

Δείτε όλες τις λεπτομέριες της προσφοράς μας που θα είναι διαθέσιμη για μικρό χρονικό διάστημα, από την ειδική ενότητα που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για αυτό το σκοπό "Έχεις website; Έχεις δυο λόγους να το μεταφέρεις σε εμάς".

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια κρατώντας μας κοντά σας!