Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Στην ηλεκτρονική εποχή που ζούμε οι κάτοχοι ιστοσελίδων είναι αρκετοί, κάθε μια από αυτές φιλοξενείτε σε κάποιο server. Αν η επιλογή σας είναι ένα hosting σε linux λειτουργικό με πλατφόρμα διαχείρισης cPanel, τότε τα νέα χαρακτηριστικά σε εκάστοτε αναβαθμίσεις αυξάνουν τις δυνατότητες μας.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του cPanel στην έκδοση 68 είδαμε ότι προστέθηκε ένα νέο χαρακτηριστικό και θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Ποιο είναι αυτό το χαρακτηριστικό; Το file restoration! Το file restoration ή όπως το λέμε στα ελληνικά ανάκτηση αρχείων είναι το χαρακτηριστικό που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε επαναφορά μεμονομένων αρχείων από ένα backup. Παρακάτω θα δούμε σε απλά βήματα πώς γίνεται αυτό.

 Διαθέσιμο backup
Το κυριότερο και το σημαντικότερο είναι να έχουμε backup της ιστοσελίδας μας. Σε όλες τις υπηρεσίες hosting του innoview.gr παρέχεται καθημερινό backup.

 Επαναφορά ενός αρχείου
Για να βρούμε τα backups πάμε στην κατηγορία "Files" και επιλέγουμε το "File Restoration". Δείτε την εικόνα που ακολουθει.


Στην συνέχεια εμφανίζονται τα αρχεία που θέλουμε να κάνουμε επαναφορά. Αν για παράδειγμα θέλουμε να γίνει επαναφορά από το φάκελο public_html επιλέγουμε αυτό, όπως φαίνεται και στην εικόνα.


Μόλις ανοίξει ο φάκελος επιλέγουμε το αρχείο που θέλουμε να επαναφέρουμε. Δείτε πως εμφανίζεται.


Μετά την επιλογή ανοίγει ένα παράθυρο που ζητά επιβεβαίωση, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.


Μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά εμφανίζει πάνω δεξιά μήνυμα επιβεβαίωσης.


Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις οδηγίες μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας cPanel στο vimeo.

Δοκιμάστε και εσείς το νέο χαρακτηριστικό με μια υπηρεσία Cloud Linux Hosting από το innoview.gr.

Επιλέξτε μια υπηρεσία Cloud Linux Hosting μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...