Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Πολύ σημαντικό για την ιστοσελίδα μας είναι να έχουμε αντίγραφα ασφαλείας (backups). Όλοι μας κατανοούμε τη σημαντικότητα αυτού, ωστόσο αμελούμε να το κάνουμε. Το να διατηρούμε backups μας βοηθάει αν κάτι συμβεί στην ιστοσελίδα μας, όπως επίθεση από κάποιο κακόβολο χρήστη.

Όταν κατασκευάζουμε μια ιστοσελίδα επενδύουμε τόσο σε χρήματα όσο και σε χρόνο, όταν μετά γίνονται και αναβαθμίσεις τότε σίγουρα δεν θέλουμε να έχουμε απώλεια των δεδομένων της ιστοσελίδας μας. Πολλοί από εμάς δημιουργούμε ένα αντίγραφο ασφαλείας μέσα στον ίδιο server αλλά και στον ίδιο φάκελο που είναι η ιστοσελίδα. Αυτό αποτελεί ρίσκο, ο λόγος είναι ότι όταν κάνετε μια αναβάθμιση και διορθώσετε το κενό ασφαλείας που πιθανότατα υπήρχε θεωρείτε ότι η ιστοσελίδα είναι πλέον ασφαλής, είναι όμως; Έχοντας το φάκελο του backup στον ίδιο φάκελο με την ιστοσελίδα δεν είστε ασφαλής γιατί τα αρχεία που βρίσκονται εκεί συνεχίζουν να έχουν το κενό ασφαλείας, άρα τα δεδομένα μπορεί να κλαπούν.


 Καθημερινό backup στις υπηρεσίες hosting του innoview.gr! 


Παρακάτω θα δούμε πως θα πρέπει να κάνουμε σωστά backup.

  Φάκελος backup
Ο φάκελος του backup θα πρέπει να είναι σε τελείως διαφορετικό σημείο από την ιστοσελίδα και από το server.
  Επιλογή παρόχου hosting
Ο πάροχος hosting που θα επιλέξετε θα πρέπει να κάνει backup της ιστοσελίδας σας. Επιλέγοντας το innoview.gr ως πάροχο υπηρεσίας hosting έχετε καθημερινό backup της ιστοσελίδας σας.
  Έλεγχος backup
Όταν δημιουργούμε ένα αρχείο backup θα πρέπει να το δοκιμάζουμε ώστε να δούμε ότι έχει γίνει σωστά, για να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση, σε περίπτωση επαναφοράς, και δεν λειτουργεί ορθά.

Η ιστοσελίδα σας είναι αρκετά σημαντική για εσάς και την επιχείρηση σας. Το να έχετε αντίγραφο ασφαλείας και να μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε μπορεί να συμβεί είναι υψίστης σημασίας. Επιλέξτε το innoview.gr ως πάροχο hosting, όπου κρατάμε καθημερινά backup για εσάς.

Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία hosting μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...