Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Η αποστολή newsletter είναι ένας πολύ καλός τρόπος διαφήμισης. Πολλοί είναι οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη μέθοδο διαφήμισης. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να στείλουμε μεμονομένα κάποιο email που περιέχει συγκεκριμένες πληροφορίες και ξεχωριστές για κάθε πελάτη;

Το innoview.gr σας παρέχει το inNewsletter μια εύχρηστη εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να στείλετε newsletter αλλά και εξατομικευμένα email. Τα εξατομικευμένα email όμως, είναι αρκετά χρονοβόρα. Μέσω του inNewsletter, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε εξατομικευμένες απαντήσεις και να τις προσαρμόσετε σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, μέσα από απλά βήματα γρήγορα και απλά. Το χαρακτηριστικό αυτό δίνει τη δυνατότητα να είναι αποθηκευμένα τα μηνύματα και να έχουν την ευελιξία να προσαρμοστούν ανάλογα με της πληροφορίες κάθε πελάτη ξεχωριστά. Έτσι παρόλο που χρησιμοποιείται ένα email που έχει δημιουργηθεί και αποθηκευτεί φαίνεται πιο προσωποποιημένο στον πελάτη που το λαμβάνει, λόγω των μεταβλητών που έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε.

Παρακάτω θα δούμε κάποια απλά βήματα με τον τρόπο που δημιουργούνται τα emails μέσα απο την εφαρμογή. Αφού κάνετε είσοδο στην εφαρμογή πατάτε πάνω δεξιά στο όνομα σας, έπειτα "My settings" και στη συνέχεια "Saved Responses" απο τη στήλη αριστερά σας. Επιλέγετε "Add Response" πάνω δεξιά, εμφανίζεται ένα πλάσιο όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.



Στη συνέχεια επιλέγετε "Next" και στο πλαίσιο που εμφανίζεται γράφετε το email που που επιθυμείτε. Με τη χρήση του συμβόλου % εμφανίζεται μια λίστα με κάποια στοιχεία (μεταβλητές) που μπορείτε να χρησημοποιήσετε από την εκάστοτε επαφή, όπως όνομα, τηλέφωνο, κλπ. Δείτε στην παρακάτω εικόνα ένα παράδειγμα του πως μπορεί να υλοποιηθεί. Τα στοιχεία που βλέπετε με μπλε χρώμα είναι αυτά που θα αντικατασταθούν με αυτά του πελάτη.



Για να μπορέσετε να στείλετε το email που δημιουργήσατε πηγαίνετε "Lists" επιλέγετε την επαφή που επιθυμείτε όπου στο κάτω μέρος εμφανίζετε μια μπάρα, επιλέγετε "Send email". Στο πλαίσιο που ανοίγει επιλέγετε κάτω δεξία το εικονίδιο, όπως φαίνεται και στην εικόνα, επιλέγετε το email και θα δείτε ότι έχουν συμπληρωθεί τα στοιχεία της επαφής σας. Επιλέγετε "Send" και το email σας εστάλη.



Με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της εφαρμογής αφιερώνεται λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε τα email και στη συνέχεια μέσα απο απλά βήματα ενημρώνετε το πελάτης σας εύκολα και απλά.

Δοκιμάστε σήμερα το inNewsletter από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...