Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Όσο περισσότερο εξελίσσεται η τεχνολογία τόσο περισσότερο απλοποιούνται τα πράγματα γύρω μας. Έτσι, οι υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων του innoview.gr, μέσω του πίνακα ελέγχου cPanel, σας δίνουν τη δυνατότητα να εγκαταστείσετε εύκολα και απλά διάφορες εφαρμογές.

Στις υπηρεσίες Cloud Linux hosting του innoview.gr, μέσω του cPanel, παρέχετε η δυνατότητα για εγκατάσταση εφαρμογών έυκολα και απλά. Μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση, ενημέρωση, backup και restore των εφαρμογών σας χωρίς να έχετε κάποιες ειδικές τεχνικές γνώσεις. Μπορείτε, μέσα από ένα μεγάλο εύρος δημοφιλών εφαρμογών, να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Για κάθε εφαρμογή δίνετε η δυνατότητα να δείτε κριτικές, demo και χρήσιμο υλικό το οποίο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Ενδικτεικά κάποιες εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε είναι:

  WordPress    OpenCart
  Joomla
  PrestaShop
  Magento  Drupal

Δείτε τη λίστα όλων των εφαρμογών που παρέχονται.

To innoview.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από ένα εύρος άνω των 440 εφαρμογών να εγκαταστήσετε με 1 click τις εφαρμογές που εσείς θέλετε. Αν επιλέξετε παραδείγματος χάρη να εγκταστήσετε την πλατφόρμα του WordPress έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε WordPress themes κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης του. Κατά την εγκατάσταση σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε να γίνεται αυτόματα ενημέρωση των εφαρμογών, ώστε να έχετε πάντα την τελευταία έκδοση της εφαρμογής σας. Κάτι πολύ σημαντικό επίσης είναι η επιλογή των αυτόματων backups ώστε να έχετε αντίγραφα ασφαλείας και αν προκύψει οτιδήποτε να μπορείτε να κάνετε επαναφορά.

Στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως απεικονίζονται οι επιλογές που δίνοται, επίσης για το WordPress έχετε τη δυνατότητα για επιπλέον επιλογές.



Οι επιλογές αυτές παρέχονται μέσω του εργαλείου Softaculous Premium.

Επιλέξτε μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...