Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Το email marketing είναι ένα από τα εργαλεία διαφήμισης που χρησιμοποιούν αρκετές επιχειρήσεις για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Ο μεγαλύτερος φόβος όσων χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τρόπο διαφήμισης είναι να μην καταχωρηθεί η IP ή το domain name σε κάποια blacklist.

Οι blacklists είναι ένας εφιάλτης σε όσους κάνουν email marketing. Όσο και να τηρεί κάποιος τα μέτρα προστασίας υπάρχουν πιθανότητες να προκληθούν προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν την email καμπάνια σας. Οι blacklists είναι λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούν κάποια κριτήρια ώστε να ελέγξουν αν μια διεύθυνση IP ή ένα domain name, στέλνει email τα οπόια μπορεί να θεωρηθούν ανεπιθύμητα. Μία λίστα τέτοιου είδους μπορεί να δημιουργηθεί απο οποιονδήποτε λαμβάνει ή επεξεργάζεται ένα email.

Παρακάτω θα δούμε κάποιους λόγους που δημιουργούνται οι blacklists.

  Παραπόνα ανεπιθύμητων email
Οι παραλήπτες είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν τα περισσότερα email ως ανεπιθύμητα (spam). Κάθε email μπορεί να χαρακτηριστεί εκούσια ή ακούσια ως ανεπιθύμητο όσα προληπτικά μέτρα και αν πάρετε.

  Αν το ποσοστό του bounce υπερβαίνει του αποδεκτού
Όσο αυξάνεται το ποσοστό του bounce τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να μπείτε σε κάποια blacklist. Bounce email θεωρείται όταν ένα email δεν φτάνει στον παραλήπτη και γυρίζει πίσω.

  Κακή φήμη της IP
Υπάρχουν αρκετοί server και IP που είναι ήδη σε blacklist. Αν χρησιμοποιείται κάποιο server ή IP που έχει ήδη χαρακτηριστεί έτσι, τότε είστε και εσείς σε αυτή τη λίστα.

  Το innoview.gr φροντίζει για το δικό σας email reputation!  

Είδαμε πως γίνεται να δημιουργηθεί μια blacklist, πως γίνεται όμως να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κατάσταση; Παρακάτω θα δούμε κάποιους τρόπους.

  Έλεγχος IP διεύθυνσης
Επιβεβαιώστε ότι η IP που χρησιμοποιείται δεν έχει μπει σε κάποια λίστα.

  Επικοινωνήστε με τον πάροχο του email σας
Αν έχετε ένα πάροχο email τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για να σας βοηθήσει.

Όσο και να τηρούνται τα μέτρα προστασίας ώστε να μην μπεί σε blacklist η IP ή το domain name, δεν μπορεί να αποφευχθεί πλήρως το γεγονός. Ωστόσο η μείωση των επιπτώσεων μπορεί να ελαττωθεί. Το innoview.gr είναι ένας έμπιστος πάροχος email που μπορείτε να εμπιστευτείτε καθώς φροντίζουμε σε μεγάλο βαθμό ώστε να αποφευχθεί η είσοδος σε κάποια blacklist. Μέσα απο τις υπηρεσίες φιλοξενίας email και υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπου δίνεται η δυνατότητα για email λογαριασμούς μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας και να χτίσετε τη φήμη της επιχείρησης σας.

Επιλέξτε μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων μέσα από το innoview.gr!
Επιλέξτε μια υπηρεσία φιλοξενίας email μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...