Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Με την αυξανόμενη χρήση των smartphones όλοι σχεδόν διαβάζουμε τα emails μας από το κινητό μας. Έτσι, η διαφήμιση με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) έχει αναπτυχθεί αρκετά. Η διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών απευθείας στους πελάτες μέσω email, ονομάζετε e-mail marketing.

Η χρήση email για τη διαφήμιση της επιχείρησης σας είναι μια απλή, γρήγορη και φθηνή μέθοδος. Υπάρχει δυνατότητα να προσεγγίσετε συγκεκριμένους τύπους πελατών αναλόγως με το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε. Επίσης, μπορείτε να χτίσετε σχέσεις με την υπάρχουσα πελατεία σας ή ακόμη και να προσεγγίσετε νέους πελάτες μέσα απο στοχευμένες καμπάνιες προώθησης. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι αρκετά αποτελεσμαστική για την προώθηση της επιχείρησης σας στο ευρύ κοινό.

Το innoview.gr μέσω της εφαρμογής inNewsletter σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να αποστείλετε τις δικές σας καμπάνιες.
Παρακάτω θα δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση του newsletter

 Δημιουργία πεδίου για εγγραφή σε newsletter 
Στη σελίδα σας θα πρέπει να υπάρχει ένα σημείο, όπου θα μπορούν οι επισκέπτες σας να κάνουν εγγραφή με το email τους για να ενημερώνονται με τα νέα της εταιρείας σας. Με αυτόν τον τρόπο συλλέγετε τα email όσων ενδιαφέρονται να λαμβάνουν newsletter.

 Δημιουργία σχέσης με τους πελάτες 
Το χτίσιμο μια καλής σχέσης με τους πελάτες είναι πολύ συμαντικό στο email marketing. Η πολύ καλή σχέση, σας καθιστά ικανούς να κατανοήσετε τις ανάγκες των πελατών σας και ως αποτέλεσμα να τις καλύψετε. Η αποστολή των newsletter θα πρέπει να είναι συνετή και όχι να διαδέχεται το ένα το άλλο για να μην χαρακτηριστούν ως spam. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει η δυνατότητα απάντησης, καθώς η καμπάνια θα είναι πιο αποτελεσματική αν γνωρίζεται τις ανάγκες των πελατών.

 Δημιουργία συνδέσμων με νέους πελάτες 
Ένας πολύ συμαντικός παράγοντας στην αποστολή του newsletter είναι η ανάπτυξη σχέσεων με νέους πελάτες. Οι νέοι πελάτες θα επεκτείνουν την επιχείρηση σας. Η διαφήμιση μέσω newsletter θα πρέπει να είναι στοχευμένη και αποδεκτή, ώστε να μην καταλήξει στον φάκελο των ανεπιθύμητων του εκάστοτε παραλήπτη. Η καμπάνια που θα στέλνετε θα πρέπει να είναι στοχευμένη και όχι ενοχλητική με συνεχή newsletter καθώς αυτό θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και την δυσαρέσκεια των παραληπτών.

Για να είναι επιτυχημένη μια καμπάνια newsletter θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του πελάτη, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σκεφτείτε τι θα ήταν αυτό που θα σας έπειθε ώστε να αγοράσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Το περιεχόμενο του newsletter θα πρέπει να είναι κατανοητό και περιγραφικό γύρω από την υπηρεσία ή το προϊόν. Η διαφήμιση μέσω email θα ωφελήσει στην άνοδο των πωλήσεων στην επιχείρηση σας ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές.

Δείτε τα πακέτα newsletter που σας παρέχει το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...