Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

WebsiteΒρισκόμαστε σε μια εποχή που όλα μπορούμε να τα βρούμε ηλεκτρονικά, από μια πληροφορία μέχρι και διάφορα προϊόντα για αγορά. Οι κάτοχοι φυσικών καταστημάτων πλέον αρχίζουν να έχουν και ηλεκτρονικό όπως και όλοι οι επαγγελματίες εκτός απο φυσική παρουσία έχουν και ηλεκτρονική.

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφέρει κάποια βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέχει κάθε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας αλλά και ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρακάτω θα δούμε και επιπλέον στοιχεία ώστε να μπορούμε να έχουμε όσο γίνεται καλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο.

  Οι χρήστες επιθυμούν άμεση απόκριση της ιστοσελίδας
Η απόκριση που επιθυμούν οι χρήστες απο τη σελίδα που επισκέπτονται είναι δύο (2) δευτερόλεπτα ή ακόμη λιγότερο. Αν η απόκριση είναι μεγαλύτερη πιθανότατα θα εγκαταλείψουν τη σελίδα. Μεγάλο ποσοστό αυτών θα αναφέρουν ότι είχαν πρόβλημα σε κάποιο γνωστό ή φίλο και δεν θα ξαναεπιστρέψουν σε αυτή.
Κάποια πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε για να βελτιώσετε την ταχύτητα είναι:

  • Βελτιστοποιήστε τις εικόνες της σελίδας σας.
  • Να έχετε cache στη σελίδα σας.
  • Μην χρησιμοποιείται πολλές ανακατευθύνσεις καθώς ο browser συγχέεται.

  Ο χρόνος είναι χρήμα
Η συγκεκριμένη παροιμία ταιριάζει απόλυτα σε αυτήν την περίπτωση καθώς όταν ένα website είναι αργό είναι χάσιμο χρημάτων πόσο μάλλον όταν δεν λειτουργεί καθόλου.

  Η χρήση SSL κατατάσει υψηλά την ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης
Κανείς δεν θέλει να μοιράζεται τα προσωπικά του στοιχεία ή αυτά της πιστωτικής κάρτας του πόσο μάλλον με κάποιον hacker. Η Google το αντιλαμβάνεται αυτό και έτσι δίνει πλεονέκτημα στις σελίδες που έχουν εγκατεστημένο πιστοποιητικό ασφαλείας (SSL).

  Πρέπει πάντα να υπάρχει backup
Σύμφωνα με το νόμο του Murphy "Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, θα πάει στραβά" οπότε είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Αυτό που μπορεί να συμβεί, είναι να σταματήσει να λειτουργεί ο υπολογιστής ή να μολυνθεί η σελίδα ή να σβηστεί καταλάθος κάποιο αρχείο. Για να μπορέσετε να διορθώσετε άμεσα το οτιδήποτε πρέπει να υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας.

  Η ιστοσελίδα και το domain name πρέπει να σας ανήκουν
Το να υπάρχει μια προσωρινή μη διαθεσιμότητα του website είναι απώλεια χρημάτων, η απώλεια ολόκληρης της ιστοσελίδας ή του domain name είναι καταστροφή. Τόσο στο domain name όσο και στην ιστοσελίδα πρέπει να είστε ο ιδιοκτήτης για να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο.

  Παρακολουθείστε την ιστοσελίδα σας και να είστε 100% σίγουρος ότι σας ανήκει πλήρως!   

Δείτε τις υπηρεσίες web hosting του innoview.gr για να χτίσετε την απόδοση της ιστοσελίδας σας!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...