Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Γιατί να αγοράσετε πολλαπλά domain names! Στην εποχή μας όλα αλλάζουν ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε επιπλέον χρήματα. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι για ένα επιπλέον εισόδημα ασχολούνται με πωλήσεις ακινήτων, ασφάλειες κ.α. τα οποία λίγο πολύ όλοι τα έχουμε ακούσει.

Αυτό όμως που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι με το πέρασμα του χρόνου να αυξάνεται η αξία λόγω της σπανιότητας ώστε να έχουμε μεγαλύτερο κέρδος. Ο τομέας που πραγματικά έχει έλλειψη πλέον είναι αυτός των domain names. Μεγάλος είναι ο αριθμός των domain names που καταχωρούνται καθημερινά αλλά λίγα είναι τα εύκολα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί η αξία τους.

Οι επιχειρήσεις κάνουν έρευνα για το domain που θα αγοράσουν σύμφωνα με τις αναζητήσεις που γίνονται σε διάφορες μηχανές (π.χ. Google) καθώς και την αξία που θα δοθεί στην επιχείρηση τους μέσα από αυτό. Η επιλογή θα γίνει από μια αναγνωρίσιμη κατάληξη όπως το .gr ή ακόμη και μία κατάληξη η οποία να παραπέμπει στην ιδιότητα της επιχείρησης π.χ. opel.car, chanel.clothing, travelagency.barcelona. Η αγορά του σήμερα θα μας κοστίσει ένα ποσό, το οποίο μέσα σε τρία χρόνια μπορεί να μας επιστραφεί στο 300πλάσιο ή 600πλάσιο από την πώληση του.

Η σημερινή αγορά domain names από εμάς θα μπορούσε να αποτελέσει την κληρονομία για τα παιδιά ή τα εγγόνια μας. Έρευνες δείχνουν ότι αρκετοί είναι αυτοί που θα θέλανε να γυρίσουν το χρόνο πίσω ώστε να μπορέσουν λόγου χάρη να αγοράσουν domain τριών γραμμάτων. Ας πάρουμε ως παράδειγμα το dzd.com το οποίο πωλήθηκε για $1,395 το 2004, 10 χρόνια αργότερα το 2014 το 123.cn πωλείται για $400,000. Ρίχνοντας μια ματιά στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε υπάρχουν αρκετά παραδείγματα κερδοφόρων πωλήσεων domain.

Για να είναι εποικοδομητική η επένδυση της αγοράς του domain θα πρέπει να μάθουμε τη διαδικασία. Σημασία δεν έχει αν η αγορά γίνει με €5 ή με €5,000 αλλά να αποκτήσουμε εμπειρία στη μέθοδο ώστε να είναι αποτελεσματική και να μας αποφέρει το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Ενημερωθείτε για τα domain που έχετε τη δυνατότητα να κατοχυρώσετε μέσα απο το innoview.gr ώστε να κάνετε μια από τις καλύτερες επενδύσεις σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...