Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

php7.png Αν και οι παλαιότερες εκδόσεις έφεραν ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, η καινούργια έκδοση της php, η php7, είναι πλέον εδώ για να αλλάξει τις δυνατότητες που υπήρχαν μέχρι τώρα και να δημιουργήσει καινούργια δεδομένα.

Παρακάτω εμφανίζονται κάποιες βασικές αλλαγές που αν είστε προγραμματιστής ή έχετε στενή επαφή με τον κόσμο του διαδικτύου θα σας ενθουσιάσουν!

Καλύτερες επιδόσεις στην ταχύτητα!

Μία εξαιρετικά αξιόλογη προσπάθεια πραγματοποιήθηκε από τον προγραμματιστικό κόσμο ώστε να αναδιαμορφωθεί ο βασικός πυρήνας της γλώσσας με σκοπό τη μείωση της κατανάλωσης μνήμης και την αύξηση των επιδόσεων. Και φυσικά το κατάφεραν! Όπως φαίνεται από τα παρακάτω αποτελέσματα, η php7 εμφανίζει διπλάσια καλύτερες ταχύτητες από αυτές τις php 5.6 και μερικές φορές ακόμη πιο γρήγορες.

php_speed_statistics

Μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία στη CSPRNG

CSPRNG αποτελεί η συντομογραφία του Cryptographically Secure PseudoRandom Number Generator στην PHP και αποτελεί έναν βασικό τρόπο και πλέον ακόμη πιο αsφαλή για να παράγετε τυχαία δεδομένα στην php. Η τυχαία επιλογή αριθμών χρησιμοποιείτε για την ασφαλή παραγωγή κωδικών και τη διασφάλιση των συστημάτων.

Καινούργιοι τελεστές (operators)

Ο spaceship operator ή ο τελεστής συνδιασμένης σύγκρισης, αποτελεί μία καινούργια και πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα, που προσφέρεται από την php7!

$compare = 2 <=> 1
2 < 1? return -1
2 = 1? return 0
2 > 1? return 1

Στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι να ελέγχει τον καθε τελεστή μεμονωμένα. Πρώτα ελέγχει έαν η τιμή στα αριστερά είναι μικρότερη από την τιμή στα δεξιά και επιστρέφει -1. Στην περίπτωση που δεν είναι προχωράει ελέγχοντας την ισότητα των δύο τιμών. Εάν είναι ίσες θα επιστρέψει 0, ενω σε αντίθετη περίπτωση ελέγχει προχωράει στον τελευταίο έλεγχο και επιστρέφει 1 εάν η τιμή στα αριστερά είναι μεγαλύτερη από την τιμή στα δεξιά.

Μην ξεχνάτε ότι έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την έκδοση της php που χρησιμοποιείτε μέσα από την πλταφόρμα cPanel, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PHP Selector, όπως φαίνεται παρακατω. Η default έκδοση που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή είναι η php 5.6, έχετε όμως πάντοτε τη δυνατότητα να επιλέξετε Την php7 ή οποιασήποτε άλλη έκδοση σας εξυπηρετεί.

Επιλέγετε πάνω στην εφαρμογή "Select PHP Version" και όπως φαίνεται παρακάτω μπορείτε να αλλάξετε την έκδοση της PHP, μαζί με κάποιες επιπλέον δυνατότητες.



Επιλέξτε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες hosting της αγορά από το innoview.gr, χωρίς προβλήματα διαθεσιμότητας δικτύου, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών και μόνο από 20€/έτος.

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες web hosting που προσφέρονται από το innoview.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...