Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Τα σημερινά δεδομένα επιτάσσουν η περιήγηση του χρήστη στο διαδίκτυο να γίνεται σε ένα ασφαλές, ευρύτερο κανάλι επικοινωνίας, έτσι ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία κενών ασφαλείας και να αποτρέπονται οι κακόβουλες ενέργειες.

Η χρήση https σύνδεσης στο σύνολο του διαδικτύου συμβάλει στην εξασφάλιση ασφαλούς επικονωνίας που δεν περιορίζεται πλέον στις σελίδες σύνδεσης (login) ή στις σελίδες όπου πραγματοποιούνται χρηματικές συναλλαγές (καλάθια αγορών). Eπεκτείνεται σε όλα τα τμηματα που απαρτίζουν μία ιστοσελίδα, μαζί με τις επιμέρους σελίδες, προκειμένου να διαμορφώνεται ένα ενιαίο κρυπτογραφημένο περιβάλλον επικοινωνίας και κατ' επέκταση να κάνει τον κόσμο του διαδικτύου ασφαλέστερο.

AlwaysOnSSL


Όσο η χρήση του διαδικτύου γίνεται ακόμη πιο εντατική, τόσο αυξάνονται οι πληροφορίες που διακινούνται καθημερινά και τόσο εντείνονται οι επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού. Οι οργανώσεις ανά τον κόσμο που ασχολούνται με τη διασφάλιση της ακεραιότητας, της ιδιωτικότητας και της αξιοπιστίας των πληροφοριών που διακινούνται καθημερινά διαμέσου του διαδικτύου, βρίσκονται σε μία διαρκή εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπίσουν ποικίλους κινδύνους οι οποίοι αναπτύσσονται στους παρακάτω βασικούς άξονες.

Μη ασφαλή ασύρματα δίκτυα Wifi και cookies βρίσκονται παντού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία για την υποκλοπή έμπιστων πληροφοριών.

Κυβερνήσεις και οργανισμοί προωθούν και πιέζουν προς την εξασφάλιση ενός ασφαλούς διαύλου επικοινωνίας.

Μία μικρή διαρροή πληροφορίας μπορεί να καταστεί ικανή να προκαλέσει τεράστιες επιπτώσεις ή ακόμη και να καταστρέψει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού.

Από το 2014 η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης της Google ανεβάζει στα οργανικά της αποτελέσματα όλες της ιστοσελίδεες που διαθέσουν πιστοποιητικό SSL, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς διαδίκτυου.

Το innoview.gr έχει υιοθετήσει αυτήν την αντίληψη ήδη από την αρχή λειτουργίας του το 2010 και χρησιμοποιεί τη σήμανση https, για τη σύνδεση σε όλα τα επιμέρους τμήματα της ιστοσελίδας του, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα αξιόπιστο περιβάλλον.

Always On SSL SEO Direct Symantec

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία πιστοποιητικών SSL για domain, organization ή extended validation, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...