Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες



Η χρήση των καινούργιων καταλήξεων ονομάτων χώρου γίνεται πιο δημοφιλής. Η είσοδος καινούργιων TLDs, διαμόρφωσε περισσότερες διαδικτυακές περιοχές δίνοντας τη δυνατότητα για πιο στοχευμένη αναζήτηση ιστοσελίδων. Αναζητήσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο δημοφιλείς καταλήξεις του 2015.

Καταλήξεις όπως οι .xyz, .science, .win, .date και .top εμφανίζονται στις αρχικές θέσεις των περισσότερο χρησιμοποιημένων καταλήξέων, καθόλη τη διάρκεια του έτους 2015. Συγκεκριμένα το .xyz εξακολουθεί να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και να διαμορφώνει μία ακόμη μεγαλύτερη κοινότητα.

Αναφερόμενοι σε καταλήξεις που προσδιορίζουν γεωγραφική τοποθεσία, ονόματα χώρου όπως τα .berlin, .london και .amsterdam γνώρισαν ιδιαίτερη αποδοχή και κατείχαν πολύ υψηλές θέσεις στη λίστα με τις πιο δημοφιλής καταλήξεις, γεγονός που αποτελεί έναν αντιπροσωπευτικό δείκτη για τη παρόμοια αποδοχή που μπορούν να γνωρίσουν αντίστοιχες καταλήξεις.

Επιπλέον, μία ακόμη πολύ μεγάλη οικογένεια καταλήξεων που σχετίζονται με το διαδίκτυο, είναι οι .online, .site, .click, .link και .wang (μετάφραση του χαρακτήρα _ στη κινέζική και αντιπροσωπεύει τη λέξη wesite) καταλήξεις, χρησιμοποιούνται σε μία πληθώρα ονομάτων χώρων καθως αντιπροσωπεύουν όρους εξαιρετικά κοινούς και δημοφιλής σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου. Πρόσφατα υπολογίστηκε ότι η κατάληξη .online έχει χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από 100,000,000 domain names. Μαθέτε για τις διαθέσιμη προσφορά μας στην κατάληξη .online.

Τέλος, δε θα μπορούσαν να μην υπήρχαν καταλήξεις που να σχετίζονται με τον τομέα της διασκέδασης. TLDs όπως τα .club και .party έκαναν αισθητή την παρουσία τους το 2015 και συνεχίζουν και το πρώτο τρίμηνο του 2016 να βρίσκονται σε πολύ υψηλές θέσεις.



Αναζητήστε και εσείς σήμερα το domain της επιλογής σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...