Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες



Καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις προσπαθούν να διευρύνουν την απήχηση και το πελατολόγιο τους, η μαζική αποστολή SMS αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο επικοινωνίας. Εκεί έρχεται το SMS marketing όπου είναι ένας οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης.

Αν υπάρχει κάποιος λόγος που το SMS marketing άργησε να «πιάσει», ενώ το κινητό τηλέφωνο είναι στα χέρια μας εδώ και είκοσι σχεδόν χρόνια, είναι η εσφαλμένη εντύπωση ότι το κόστος σε συνδυασμό με το δείκτη ROI είναι δυσανάλογα δαπανηρά. Η πραγματικότητα είναι ότι η κινητή τηλεφωνία ως μέσο διαφήμισης είναι πολύ πιο οικονομική και αποτελεσματική.

Το μόνο που χρειάζεται είναι συνήθως ένα καλά διαμορφωμένο μήνυμα. Τα υπόλοιπα είναι, λίγο πολύ, εγγυημένα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ομαδοποίηση κοινού και οι αποδόσεις είναι πολύ υψηλές. Η μαζική αποστολή sms είναι και ιδιαίτερα αποτελεσματικά εκεί που η νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρή και περιορίζει τις υπόλοιπες μορφές μαζικής αποστολής μηνυμάτων. Οι αποδέκτες έχουν συμφωνήσει στην αποστολή τους σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό όπως έχουν δείξει διάφορες μελέτες.

Το βασικό πλεονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι το sms είναι πολύ άμεσο. Είναι σύντομο, είναι πάνω σε μια οθόνη χωρίς εικόνες, δεν υπάρχουν περιττά στοιχεία που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή, είναι δίπλα στα πιο προσωπικά μας μηνύματα.

Τα παραπάνω καθιστούν τα sms ιδανικά για αποστολές προωθητικών ενεργειών, προσφορών και προϊόντων με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Το 45% των εκστρατειών sms θα επιτύχει τελικά πάνω από 50% ROI, αυτό σημαίνει ότι, με τις υπόλοιπες παραμέτρους σταθερές και κυρίως την ποιότητα του μηνύματος, οι μισές εκστρατείες θα είναι επιτυχημένες.

Και παρά τη γενική αντίληψη ότι το sms είναι μονόδρομη επικοινωνία, τα νούμερα δείχνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα...



Το innoview.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και εσείς σήμερα την υπηρεσία inSMS δημιουργώντας δωρεάν έναν πλήρη λειτουργικό λογαριασμό έχοντας 10 sms credits. Μάθετε περισσότερα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...