Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Το Let's Encrypt αποτελεί μία νέα αρχή έκδοσης πιστοποιητικών που προσφέρει τη δυνατότητα να ασφαλίσετε την ιστοσελίδα σας δωρεάν, αυτοματοποιώντας τη διαδικασία έκδοσης και πιστοποίησης ενός πιστοποιητικού και προσφέροντας μία απλή και γρήγορη λύση.

Το innoview.gr προσφέρει σε όλους τους πελάτες του δωρέαν Let's Encrypt πιστοποιητικά SSL!

Όταν επιχειρείτε να ασφαλίσετε την ιστοσελίδα σας απαιτείται το λιγότερο τριάντα λεπτά ενασχόλησης, όταν αναφερόμαστε σε domain validation και στη συνέχεια ποικίλει ανάλογα με την πιστοποίηση που θέλετε να επιδιώξετε. Με το Let's Encrypt πλέον η έκδοση ενός πιστοποιητικού μπορεί να γίνει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και επίσης δεν ασχολείστε με την ανανέωση του πιστοποιητικού, καθώς πραγματοποιείται αυτόματα, γεγονός πρωτοποριακό στην έκδοση πιστοποιητικών SSL.

Το innoview.gr πλέον σας προσφέρει δωρεάν μέσα απο όλες τις υπηρεσίες Cloud Linux και Windows hosting τα πιστοποιητικά Let's Encrypt. Διαμέσου της πλατφόρμας διαχείρισης της υπηρεσίας φιλοξενίας, cPanel και Plesk Onyx, αντίστοιχα για Cloud Linux και Windows φιλοξενία, έχετε τη δυνατότητα, γρήγορα και απλά, να εκδώσετε πιστοποιητικά SSL για τα domains και subdomains που επιθυμείτε, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ας δούμε κάποιες συνοπτικές πληροφορίες για τα Let's Encrypt πιστοποιητικά:

Αποτελεί πιστοποίηση Domain Validation.
Ανανεώνεται αυτόματα κάθε 90 ημέρες.
Προσφέρεται δωρεάν.
Είναι πιστοποιημένο από την IdenTrust, που σημαίνει ότι τα πιστοποιητικά που εκδίδονται είναι αναγνωρισμένα από όλους τους βασικούς περιηγητές (browsers).
Η εγκατάσταση και ανανέωσή του πραγματοποιείται αυτόματα μέσα από την πλατφόρμα διαχείρισης της υπηρεσίας φιλοξενίας σας, cPanel και Plesk Onyx.
Υποστηρίζεται από μεγάλες εταιρίες παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως η facebook, shopify κ.α.
Απώτερος στόχος είναι να διαμορφωθεί ένα διαδίκτυο όπου θα κυριαρχεί το πρωτόκολλο HTTPS κατά 100%!

Το κόστος είναι ένας σημαντικός παράγοντας που λαμβάνεται υπόψιν στην επιλογή ενός πιστοποιητικού, η τελική επιλογή θα πρέπει να γίνεται όμως, με γνώμονα τις ανάγκες της ιστοσελίδας που θέλετε να διασφαλίσετε. H επιλογή του Let΄s Encrypt είναι ιδανική, όταν θέλετε ένα απλό πιστοποιητικό SSL τύπου Domain Validation, αλλά στερείται της χρηματικής εγγύησης που προσφέρεται από τα επι πληρωμή πιστοποιητικά, όπως το RapidSSL, το Essential της Comodo και το QuickSSL της GeoTrust. Επιπλέον, όταν στόχος είναι η πιστοποίηση ενός ηλεκτονικού καταστήματος ή γενικότερα μίας σημαντικής οντότητας, εταιρείας ή οργανισμού, η επιλογή για Organization ή Extended Validation γίνεται αναγκαία, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το κύρος της ιστοσελίδας, καθώς πιστοποιείται και η ίδια η οντότητα.

Δείτε συνοπτικά τις διαφορές μεταξύ του πιστοποιητικού Let's Encrypt σε σχέση με τα υπόλοιπα πιστοποιητικά και πραγματοποιείστε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Δείτε τις ανανεωμένες υπηρεσίες hosting του innoview.gr και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...